Golden Eagle Hypo-Allergenic -ruokasarja

Golden Eagle Hypo-Allergenic -ruokasarja

Allergiat ja ruoka-aineherkkyydet ovat yleistyneet koirilla. Yleisimmin nämä ovat seurausta vääristä ruoka-ainetottumuksista ja ajan myötä voivat aiheuttaa puutostiloja.

Golden Eagle Hypo-Allergenic sarja on kehitetty koirille, jotka kärsivät allergioista tai ruoka-aineherkkyyksistä. Sarja ei tästä syystä sisällä viljaa, kananmunaa, maitotuotteita, lisättyjä väri -tai makuaineita eikä kemiallisia säilöntäaineita. Ruokasarjasta on karsittu yleisesti allergiaa aiheuttavat raaka-aineet. Tuotesarja on täysin luonnollinen ja sisältää maitohappobakteerit (pre ja pro-biotit) tukemaan suoliston hyvinvointia.

Yleisesti suosittelemme tätä ruokasarjaa jos koirasi kärsii hiivatulehduksesta. Tarkemmin aiheesta pääset lukemaan tästä artikkelista. 

Golden Eagle valmistusprosessi

Golden Eagle Holistic Health® –tuotteissa tehdään valmistusprosessin aikana yli 100 eri tarkistusta. Jokainen raaka-aine tarkistetaan jo ennen sen käyttämistä valmistukseen. Nämä tarkistukset takaavat korkeimman mahdollisen laadun ja turvallisuuden Golden Eagle Holistic Health® -tuotteissa.

Golden Eagle Holistic Health® -ruokiin ei lisätä mitään, mikä ei olisi terveellistä lemmikille. Aineita, joita edes epäillään aiheuttavan terveydelle ongelmia, ei käytetä. EU- lainsäädäntö antaa valmistajille mahdollisuuden piiloutua erilaisten ”EU- hyväksyttyjen” numeroiden tai lausuntojen taakse, vaikeuttaen kuluttajan mahdollisuutta selvittää ja ymmärtää niiden sisältävän mahdollisesti lemmikin terveyttä vaarantavia aineita. 
Myöskään tällaisia aineita ei Golden Eagle Holistic Health® -ruuissa käytetä. Lähtökohtana ruuissamme on: jos se ei ole terveellistä, sitä ei käytetä. Tätä kautta uskomme valmistavamme maailman terveellisintä lemmikinruokaa. 

Ruokasarjan syöttäminen

Suosittelemme syöttämään Hypo Allergenic -tuotesarjaa kuuriluontoisesti, sillä tämä on rajattu ruokavalio, joka ei riitä aktiivisen koiran ravintotarpeisiin. Tämän takia suosittelemme syöttämään Hypo- ruokia kolmen kuukauden jaksoissa ja syöttämään säkillisen laajempi ravintoainepohjaista Holistic- sarjan ruokaa samoilla proteiinilähteillä.

Golden Eagle Hypo-Allergenic -sarjan tuotteet

Hypo-Allergenic Duck & Potato = Kehitetty koirille, jotka kärsivät allergiaoireista tai ravintoaineherkkyyksistä. Suositellaan myös maksa- ja munuaissairauksista kärsiville.

Hypo-Allergenic Lamb & Rice = Kehitetty koirille, jotka kärsivät allergiaoireista ja ruoka-aineyliherkkyyksistä. Suositellaan myös koirille, jotka kärsivät suolistohäiriöistä, kuten hiivatulehduksista, ripulista tai paksusuolentulehduksesta.

Hypo-Allergenic Salmon & Potato = Kehitetty koirille, jotka kärsivät allergioista tai ravintoaineherkkyyksistä. Suositellaan myös koirille, jotka kärsivät epilepsiasta, sokeritaudista tai sydän- ja/tai verenkierron sairauksista. Villistä lohesta saatavat erittäin korkeat DHA- ja EPA -rasvahappopitoisuudet yhdessä pre- ja probiottien kanssa tehostavat aineenvaihduntaa ja helpottavat sairauksien oireita.

Tästä pääset tutustumaan kaikkiin tuotteisiimme!