Miksi ruokkia Golden Eaglella?

Valitsemalla maistuvan ja terveellisen Golden Eagle Holistic Health® -ruoan lemmikkisi ruoaksi, on se lemmikkisi terveyden kannalta rakastavin päätös jonka voit tehdä.

Golden Eaglessä käytetyt raaka-aineet ovat kaikki ihmisille tarkoitetuista raaka-aineista. Ruokamme sisältää aina korkealaatuisia proteiininlähteitä, hiilihydraattilähteinä käytämme kokojyväviljoja tai esimerkiksi bataattia. Jokainen raaka-aine voidaan jäljittää alkuperäiselle tilalle, eikä tuotteissa käytetä epämääräisiä ravinnonlähteitä eikä tuoteselosteessa ole epämääräisiä nimikkeitä.

Ruokamme sopii koirasi tai kissasi eri elämänvaiheisiin– ei ainoastaan terveille lemmikeille, vaan myös allergisille ja varsinkin perinnöllisille sairauksille altistuneille lemmikeille.

Lisäravinteet:

Nutraceuticals ovat terveyttä tukevia tai ylläpitäviä lisäravinteita. Tieteellinen tutkimus on kiistattomasti tuonut esille näiden lisäravinteiden terveyttä tukevia toimintoja. Viranomaisten on vaikea seurata tieteellisen tutkimuksen nopeaa kehitystä, mutta Golden Eagle on jo ravintoa valmistettaessa ottanut myös alustavat tutkimustulokset huomioon.

Golden Eagle on ensimmäinen lemmikkien ravinto, jossa on pystytty yhdistämään nämä erinomaiset lisäravinteet täysin luonnolliseen ja holistiseen ruokaan. Tämä on seurausta uusimmasta tieteellisestä tutkimuksesta, jossa terveellisten ravintoaineiden positiivinen vaikutus genetiikkaan on huomioitu koska niiden on todettu estävän sekä rajoittavan DNA:n vahingoittumista. Tätä tarkoittaa Nutrigenomics – terveellinen ravinto yhteistyössä geenien kanssa.

Uusin tutkimus osoittaa kemikaalien ja synteettisten aineiden suoran yhteyden myös perinnöllisiin sairauksiin. Epäterveelliset kemikaalit ja synteettiset aineet saattavat tuhota DNA:ta ja ne edistävät myös perinnöllisten sairauksien ilmentymistä. Tätä uusinta tieteellistä näyttöä on jo hyödynnetty Golden Eagle -ruoissa. Tutkimuksissa on useasti todettu ravintotekijöiden suora vaikutus mm. epilepsiaan, sokeritautiin, sydän- ja verisuonitauteihin sekä luuston kasvuhäiriöihin.

1. BioHealth™ -prebiootti

Prebiotit ovat sulamattomia ravinnonosia, jotka vaikuttavat elimistöön valikoidusti kiihdyttäen kasvua ja/tai vaikutusta määrättyjen suolistobakteerien toiminnassa ja tehossa edistämällä tätä kautta elimistön terveyttä. BioHealth™ -lisäravinne sisältää betaklukaaneja sekä mannaoligosakkariineja, jotka kiihdyttävät suoliston vastustuskykyä virus- ja bakteeritauteja vastaan. Mannaoligosakkariidit suojaavat suolistoa hyökkääviltä myrkyiltä ja patogeeneilta, jotka saattavat löytää tiensä lemmikin suolistoon, sitoutumalla niihin ja tehden ne vaarattomiksi. Tämä lisäravinne on valmistettu inuliinista, jonka on todettu olevan erinomainen prebioottinen kuitulähde. Tutkimuksissa tämän lisäravinteen on todettu myös lisäävän kalkin  imeytymistä, 
aikaansaavan kiinteämmän ulosteen, lisäävän glukoosin ja veren solujen rasva-aineenvaihduntaa, vähentäen kaasujen muodostumista sekä ulosteiden hajua. Tämän lisäravinteen on myös havaittu ehkäisevän paksusuolen tulehtumista ja syöpää. Pääasiallisena tehtävänä sillä on kuitenkin olla ravintona maitohappobakteereille eli probiooteille.

2.LactoHealth™ -probiootit tai DSM

Probiootit ovat eläviä maitohappobakteereita (kuten esim. jogurtissa), jotka elävät terveessä suolistossa. Keittäminen tuhoaisi nämä elävät maitohappobakteerit, joten ne lisätään vasta keittämisen jälkeen. Golden Eaglen ainutlaatuinen yhdistelmä viittä eri bakteeria – LactoHealth™ –auttaa pitämään suolistoa puhtaassa ja tehokkaassa kunnossa, eristäen patogeenejä ja estäen ripulia, sekä muita suoliston toimintahäiriöitä. Nämä maitohappobakteerit lisäävät ruoan sulavuutta ja hyväksikäyttöä. Lemmikki syö vähemmän, mutta saa kehonsa käyttöön enemmän ravintoaineita. Tehokkaimmillaan tämä tapahtuu yhdessä BioHealth™prebioottisen lisäravinteen kanssa.

3. Glukosamiini ja kondroitinsulfaatti

Nämä molemmat luontaistuotteet ovat jo kuuluisia nivelten terveyden tukijoina niin ihmisten, kuin lemmikkienkin ravinnoissa. Nämä luontaistuotteet helpottavat yhdessä varsinkin ikääntyvien lemmikkien nivelkipuja, osteoporoosia sekä muita vastaavia vaivoja. Glukosamiinin on todettu lisäävän nivelten iskunvaimennusta, kondroitiini  puolestaan auttaa pitämään nesteitä nivelen sisällä samalla lisäten glukosamiinin tehoa.

4.Yucca schidigera -uute

Yucca -uutteen on todettu vähentävän huomattavasti ulosteiden pahalta haisevia ammoniakkikaasuja. Samalla sen on todettu lisäävän ravinnon tehoa vähentämällä suoliston ja veren ammoniakkipitoisuuksia. PH-arvojen eli happamuuden vähentymisen on todettu osaltaan edistävän terveyttä ja elinvoimaa. Yucca -uutteen on myös todettu vähentävän nivelkipuja juuri tämän happamuudenrajoittamiskykynsä vuoksi.

5. Merilevä

Merilevä sisältää yli 60 luonnollista ravintoainetta. Golden Eagle -ruoissa käytetty merilevä on syvien ja kylmien vesien merilevää, joka on biologisesti hyvin lemmikin käytettävissä. Merilevän on todettu auttavan turkinkasvua, -väriä ja -tuuheutta. Samoin sen on todettu lisäävän vastustuskykyä ja hedelmällisyyttä.

6. Kokojyvä -pellavansiemen

Atlannin lohen ohella kokojyvä -pellavansiemen on yksi parhaista Omega-3 -lähteistä. Pellavansiemenenöljy sisältää Omega-3-, Omega-6- ja Omega-9 -rasvahappoja, B-vitamiineja, lesitiiniä, magnesiumia, kuitua sekä sinkkiä, ja sitä voidaankin kutsua monivitamiiniksi; erittäin vahvasti terveyttä ylläpitäväksi ja tukevaksi ravintoaineeksi.

Golden Eagle -holistisissa ruoissa pyritään huomioimaan jokainen luonnon oma terveyttä edistävä aine, välttäen samalla jokaista ainetta, jonka edes epäillään aiheuttavan terveydellisiä ongelmia.