Hypo-Allergenic Lamb & Rice

Golden Eagle Hypo-Allergenic Lamb & Rice on kehitetty koirille jotka kärsivät allergiaoireista ja ruoka-aine-herkkyyksistä. Suositellaan myös koirille jotka kärsivät suolistohäiriöistä, kuten hiivatulehduksista, ripulista tai paksusuolentulehduksesta.

Golden Eagle Hypo-Allergenic -koiranruokasarja tukee koiran aineenvaihduntaa puhtaalla ja luonnollisella täysravinnolla, joka vastaa erilaisiin ravintovaatimuksiin. Viljaton koostumus, josta on karsittu yleisesti allergiaa aiheuttavat raaka-aineet sopivat monille ruoka-aineyliherkille koirille.

Ravintoaineilla on merkittävä osuus terveyden ylläpitämisessä ja sairauksien puhkeamisen ennaltaehkäisyssä. Tieteellisissä julkaisuissa on todettu, että prebiootit, probiootit ja rasvahapot, kuten EPA ja DHA, sekä funktionaaliset ravintoaineet suojaavat lemmikkiä ja tukevat kokonaisvaltaista terveyttä.

Jotkut sairaudet voivat kehittyä perinnöllisyyden taipumuksen lisäksi elämän aikana johtuen tärkeiden ravintoaineiden puutteesta. Tällaisia sairauksia ovat mm. epilepsia, autoimmuunisairaudet, diabetes ja sydänsairaudet. Ruokavalio ei paranna perinnöllisiä sairauksia, mutta aineenvaihduntaa voi tukea terveellisillä ravintoaineilla, parantaa elämänlaatua ja pidentää elinikää.

Sisältää ainutlaatuiset holistiset pre- ja probiootti lisäravinteet BioHealth™ and LactoHealth™.

  • Ei kananmunaa, kanaa, porsasta eikä nautaa.
  • Ei maitotuotteita
  • Ei lisättyjä väri- tai makuaineita, kemiallisia säilöntäaineita
  • Täysin luonnollinen
  • Sisältää prebiootteja (MOS ja FOS)
  • Sisältää todistetusti tehokkaita probiootteja
  • Lisätty L-karnitiinia ja betakaroteenia tukemaan aineenvaihduntaa.
Kosteus 8 %
D3- vitamiini 2.000 iu/kg
Rauta 96 mg/kg
Sinkki 154 mg/kg