Golden Eagle ravintellinen filosofia ja nutrigenomia

Golden Eagle Holistic Health® -reseptit perustuvat viimeisimpään tieteelliseen tutkimukseen valmistaa ruokia, jotka ovat ravinteellisesti mahdollisimman täydellisiä, ja pyrkivät suojaamaan lemmikkiä kaikilta mahdollisilta negatiivisilta vaikutuksilta – ovat ne sitten ympäristötekijöitä tai geneettisiä. Tämä on ravinnon tulevaisuutta, perustuen nutrigenomiaan.

Nutrigenomia tarkoittaa genetiikan tukemista ravinteellisesti, eli ottaen huomioon geeneihin ja varsinkin DNA:han vaikuttavia ravintotekijöitä. Tähän liityy myös ns. epigenetiikka, joka on nyt kuumin genetiikan tutkimuksen kohde joka pyrkii vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi määrätyt geenit syttyvät tai sammuvat?
  • Mikä osa DNA:sta aiheuttaa geenien syttymisen tai sammumisen ja miksi?

  • Mikä saattaa vahingoittaa DNA:ta?

  • Mikä ja/tai mitkä ravintoaineet vaikuttavat DNA:han ?

  • Miten tämä kaikki vaikuttaa lemmikin terveyteen?

Tähän perustuu Golden Eagle Holistic Health®:n ravinteellinen filosofia, jonka perustana ovat seuraavat periaatteet:

1.Käytetään ainoastaan korkealaatuisia ja puhtaita liharaaka-aineita

Historiassa lemmikkiruokateollisuus perustui ihmisravinnon ulkopuolelle jäävien sivutuotteiden hyödyntämiseen. Näiden erilaisten sivutuotteiden, lähes jätteiden, käyttäminen lemmikkien ravinnossa on vähintään pelottavaa lemmikin terveyttä mietittäessä. Golden Eagle Holistic Health™ -ruuissa käytetään ainoastaan ihmisravinnoksi hyväksyttyjä – kaikista kemikaaleista ja synteettisistä aineista puhtaita – raaka-aineita, varmistaen jokaisen reseptin erittäin korkea ravintopitoisuus ja sulavuus lemmikin hyödynnettäväksi. Tämä tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että lemmikki saa enemmän ravintoa pienemmästä ruokamäärästä sekä eri reseptit erilaisiin elämäntilanteisiin aina pennusta vanhukseksi.

2.Käytetään ainoastaan luonnollisia ravinteikkaita kokojyväviljoja, ilman geenimanipulointia

Luonto tekee viljat kokojyväisinä. Sellaisinaan ne sisältävät paljon ravintoaineita, kuten proteiineja, hiilihydraatteja, kuitua ja ehdottoman tärkeitä vitamiineja sekä hivenaineita. Monet valmistajat käyttävät vähäravinteisia jauhoja ja täyteaineita, joita Golden Eagle Holistic Health® -resepteissä ei käytetä.

3. Keittolämpötilojen erittäin tarkka kontrollointi ravintoaineiden ominaisuuksien säilyttämiseksi sekä jatkuvat laatutarkistukset myös ravintopitoisuuksien osalta

Golden Eagle Holistic Health® –tuotteissa tehdään valmistusprosessin aikana yli 100 eri tarkistusta. Jokainen raaka-aine tarkistetaan jo ennen sen käyttämistä valmistukseen. Nämä tarkistukset takaavat korkeimman mahdollisen laadun ja turvallisuuden Golden Eagle Holistic Health® -tuotteissa.

4. Ei käytetä keinotekoisia säilöntäaineita, synteettisiä kemikaaleja, värejä tai lisäaineita

Golden Eagle Holistic Health® -ruokiin ei lisätä mitään, mikä ei olisi terveellistä lemmikille. Aineita, joita edes epäillään aiheuttavan terveydelle ongelmia, ei käytetä. Aineita, kuten etoksikiini, BHA, BHT tai mikä tahansa kemikaali, joita usein lemmikin ravinteista löytyy, vaikka ne ovat ihmisravinnossa kiellettyjä, ei käytetä – mitään haitallisia aineita/kemikaaleja, jotka ovat terveydelle edes mahdollisesti haitallisia, ei siis Golden Eagle Holistic Health® -ruuissa ole. 
EU- lainsäädäntö antaa valmistajille mahdollisuuden piiloutua erilaisten ”EU- hyväksyttyjen” numeroiden tai lausuntojen taakse, vaikeuttaen kuluttajan mahdollisuutta selvittää ja ymmärtää niiden sisältävän mahdollisesti lemmikin terveyttä vaarantavia aineita. 
Myöskään tällaisia aineita ei Golden Eagle Holistic Health® -ruuissa käytetä. Lähtökohtana ruuissamme on: jos se ei ole terveellistä, sitä ei käytetä. Tätä kautta uskomme valmistavamme maailman terveellisintä lemmikinruokaa. 

5. Lemmikin ihon ja turkin muodostuksen ravinteellisten vaatimusten huomioiminen

Upean, kiiltävän turkin sekä kutiamattoman ihon saavuttaminen ei ole mikään salaisuus, se vain on kallista. On käytettävä enemmän lihaa, korkeampilaatuisia rasvoja ja öljyjä, sekä enemmän vitamiineja ja hivenaineita. Nämä kaikki on huomioitu Golden Eagle Holistic Health® -ruuissa, jolloin niitä ei tarvitse lisätä kotona ruokaan. Monet valmistajat oikaisevat käyttämällä halpoja viljaproteiinilähteitä , sekä erilaisia täyteaineita ja heikompilaatuisia rasvoja ja öljyjä lihan sijaan. Tämä kaikki näkyy kiillottomana turkkina, ihon kutinana sekä aneemisuutena.
Golden Eagle Holistic Health® -resepteissä käytetään ainoastaan laadukkaimpia rasvoja ja öljyjä nimenomaan ihon terveyden ylläpitoon, terve iho on laadukkaan turkin edellytys.

6. Jatkuva tieteellisen tutkimuksen seuranta edistämään lemmikin terveyttä ja pitkää ikää

Golden Eagle Holistic Health® -ruuat valmistetaan ja kehitetään tämän viimeisimmän tutkimuksen tuoman tiedon mukaan. Tiedeyhteisö ympäri maailmaa tekee valtavasti töitä löytääkseen erilaisia terveyteen vaikuttavia tekijöitä. Varsinkin ravinnon vaikutuksista virtaa yhä enemmän tietoa, ja olemme ylpeitä voidessamme tukea näitä tutkimuksia. Viimeisimmät epigenetiikan osoittamat löydöt perinnöllisten sairauksien puhkeamisten syistä ovat jo tuoneet paljon tietoa ravinnon vaikutuksista; miten nämä sairaudet laukeavat, mitkä ravinteelliset tekijät niihin vaikuttavat jne. Näiden tutkimusten kautta löydämme uusia mahdollisuuksia miten tukea ravinteellisesti sairausgeenejä kantavaa yksilöä ja mahdollisesti vähentää sairauksien ilmenemistä ja vaikutusta.
Tätä uusinta ravintoa ja geenejä koskevaa tieteen osaa kutsutaan nutrigenomiaksi, ja uskomme lemmikkien hyötyvän suunnattomasti näiden ympäri maailmaa eri ylisopistoissa työskentelevien arvostettujen tiedemiesten löydöistä. Aina kun uusia löytöjä tehdään, Golden Eagle Holistic Health® -resepteissä pyritään huomioimaan näiden tuomia terveysvaikutuksia.

Lemmikinruoan valinta

Lemmikkiemme terveys on meille lemmikinomistajille aivan yhtä tärkeä kuin oma terveytemme. Lemmikin ruokavalinta on myös suurin terveyteen vaikuttava päätös, jonka omistaja tekee. Tämän vuoksi valitsemalla maistuvan ja terveellisen Golden Eagle Holistic Health® -ruuan lemmikkisi ruoaksi, on se lemmikkisi terveyden kannalta rakastavin päätös, jonka voit tehdä. Vaikka ruoka saattaa tuntua kalliilta, se ei maksa käytännössä mitään verrattaessa sitä lemmikin terveyteen ja mahdollisiin ruoassa olevien kemikaalien sekä synteettisten aineiden vaaroihin. Kallit eläinlääkärikäynnit lisääntyvät jatkuvasti, ja turhan usein syyksi ilmenee vääränlainen sekä epäterveellinen ravinto.


Anna lemmikillesi mahdollisuus hyvinvointiin syöttämällä Golden Eagle Holistic Health® -ruokaa 60 päivää, jonka jälkeen uskomme lemmikkisi hyvinvoinnin todistavan ruokamme erinomaisen terveellisyyden sekä tinkimättömän laadun.


Lemmikinruoan valinta ei aina ole helppo tehtävä. Tuotteita on tarjolla satoja, jolloin on yhä vaikeampaa selvittää, mitkä ruuat todellisuudessa tukevat lemmikkien terveyttä. Sitoutumalla yllä mainittuihin asioihin uskomme valmistavamme maailman terveellisintä lemmikin ruokaa. Valikoimastamme löytyy erilaisia makuja ja reseptejä jokaisen lemmikin tarpeen mukaan.