Grainfree Naturally Hypoallergenic Puppy

Proteiini 28 % – Rasva 15 %

Viljaton, hypoallergeeninen koiranruoka koiranpennuille. Tasaisen ja terveen kasvuntueksi kehitetty viljaton pennun täysravinto tarjoaa pennullesi kaiken tarpeellisen ravinnon elämän ensi kuukausien aikana. Lihaisa koostumus sisältää 62 % herkullista kanaa, kalkkunaa ja lohta. Lohi sisältää erinomaisten proteiinien lisäksi koiranpennun kasvulle tärkeitä rasvahappoja. Rasvahapot tukevat koiran silmien ja aivojen kehitystä, sekä turkin ja ihon hyvinvointia. Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi kelpaavat kana ja kalkkuna ovat hyvin sulavia ja erinomaisen maukkaita. Hypoallergeeninen ruoka sopii usein myös erityisen herkkävatsaisille ja allergiaoireisille koiranpennuille.

Luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista valmistettu ruoka ei sisällä mitään turhia lisä-, maku- tai säilöntäaineita. Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi kelpaavat raaka-aineet takaavat ruoan erinomaisen laadun koiranpentusi parhaaksi.

  • Hypoallergeeninen täysravinto koiranpennuille

  • Viljaton, hiilihydraatinlähteenä bataatti

  • Runsaasti laadukkaita proteiineja kanasta, kalkkunasta ja lohest

  • Lohen luonnolliset rasvahapot tukevat pennun kasvua ja kehitystä

  • Sisältää suoliston toimintaa tukevia prebiootteja

Kana, kalkkuna ja lohi (62 %)(kana 34%, kalkkuna 14% lohi 14%), bataatti (22%), kanaliemi, peruna, juurikaskuitu, pellavansiemen, porkkana, herne, glukosamiini, kondroitin, prebiootit, vitamiinit ja hivenaineet.

E-vitamiini 95 IU/kg