Tuotteet kissoille

Sensitive Cat 2kg pussi

Holistic Sensitive Cat Viljaton 43/19 – yli 85 % kanaa​​​

Aikuisten normaaliaktiivisten ja herkkien kissojen viljaton täysravinto. Sisältää ainutlaatuiset holistiset pre-ja probiootti-lisäravinteet BioHealth® ja Lactohealth®. Ei sisällä keinotekoisia maku-, väri tai säilöntäaineita.

Saatavilla olevat koot: 4 kg ja 2 kg.

Adult Cat 2kg pussi

Holistic Health® Adult Cat 32/21​

Aikuisen normaaliaktiivisen kissan täysravinto. Sisältää ainutlaatuiset holistiset pre- ja probiootti-lisäravinteet BioHealth® ja LactoHealth®. Ei sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita.

Saatavilla olevat koot: 4 kg ja 2 kg.

Naturally Cat

Naturally Grainfree Cat ® Kalkkuna (60%), bataatti & karpalo - viljaton -Aikuisille kissoille

Viljaton täysravinto aikuisille kissoille, joka sisältää kaikki kissan tarvitsemat ravinto-aineet. Bonuksena tämä tuote on hypo-allerginen. Karpalo auttaa estämään virtsakivien muodostusta.

Saatavilla olevat koot: 2 kg.

Miksi ruokkia Golden Eaglella?

Golden Eagle -ruoan valinta on lemmikkisi terveyden kannalta rakastavin päätös, jonka voit tehdä.

Golden Eaglessä käytetyt raaka-aineet ovat kaikki ihmisille tarkoitetuista raaka-aineista. Korkealaatuiset proteiinilähteet, hiilihydraatti lähteinä kokojyväviljat, peruna ja/tai bataatti, lisättyinä terveyttä tukevilla lisäravinteilla. 

Ruokamme sopii koirasi tai kissasi eri elämänvaiheisiin– ei ainoastaan terveille lemmikeille, vaan myös allergisille ja varsinkin perinnöllisille sairauksille altistuneille lemmikeille.

golden eagle ruoka