Golden Eagle Holistic -ruokasarja

Golden Eagle Holistic- ruokasarja

Ruoissa käytetään ainoastaan korkealaatuisia ja puhtaita lihaproteiineja sekä ainoastaan ihmisravinnoksi hyväksyttyjä – kaikista kemikaaleista ja synteettisistä aineista puhtaita – raaka-aineita, varmistaen jokaisen reseptin erittäin korkea ravintopitoisuus ja sulavuus lemmikin hyödynnettäväksi. Tämä tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että lemmikki saa enemmän ravintoa pienemmästä ruokamäärästä sekä eri reseptit erilaisiin elämäntilanteisiin aina pennusta vanhukseksi.

Ruoat sisältävät ainoastaan luonnollisia ravinteikkaita kokojyväviljoja. Luonto tekee viljat kokojyväisinä. Sellaisinaan ne sisältävät paljon ravintoaineita, kuten proteiineja, hiilihydraatteja, kuitua ja ehdottoman tärkeitä vitamiineja sekä hivenaineita. Monet valmistajat käyttävät vähäravinteisia jauhoja ja täyteaineita, joita Golden Eagle Holistic Health® -resepteissä ei käytetä.

Golden Eagle valmistusprosessi

Golden Eagle Holistic Health® –tuotteissa tehdään valmistusprosessin aikana yli 100 eri tarkistusta. Jokainen raaka-aine tarkistetaan jo ennen sen käyttämistä valmistukseen. Nämä tarkistukset takaavat korkeimman mahdollisen laadun ja turvallisuuden Golden Eagle Holistic Health® -tuotteissa.

Golden Eagle Holistic Health® -ruokiin ei lisätä mitään, mikä ei olisi terveellistä lemmikille. Aineita, joita edes epäillään aiheuttavan terveydelle ongelmia, ei käytetä. EU- lainsäädäntö antaa valmistajille mahdollisuuden piiloutua erilaisten ”EU- hyväksyttyjen” numeroiden tai lausuntojen taakse, vaikeuttaen kuluttajan mahdollisuutta selvittää ja ymmärtää niiden sisältävän mahdollisesti lemmikin terveyttä vaarantavia aineita. 
Myöskään tällaisia aineita ei Golden Eagle Holistic Health® -ruuissa käytetä. Lähtökohtana ruuissamme on: jos se ei ole terveellistä, sitä ei käytetä. Tätä kautta uskomme valmistavamme maailman terveellisintä lemmikinruokaa. 

Toiveena kiiltävä turkki?

Upean, kiiltävän turkin sekä kutiamattoman ihon saavuttaminen ei ole mikään salaisuus, se vain on kallista. On käytettävä enemmän lihaa, korkeampilaatuisia rasvoja ja öljyjä, sekä enemmän vitamiineja ja hivenaineita. Nämä kaikki on huomioitu Golden Eagle Holistic Health® -ruuissa, jolloin niitä ei tarvitse lisätä kotona ruokaan. Golden Eagle Holistic Health® -resepteissä käytetään ainoastaan laadukkaimpia rasvoja ja öljyjä nimenomaan ihon terveyden ylläpitoon, terve iho on laadukkaan turkin edellytys.

Golden Eagle Holistic -sarjan tuotteet

Moniproteiiniset:

Golden Eagle Holistic Chicken = aikuisille sekä aktiivisille koirille, ja sitä voidaan käyttää myös pieni- ja keskikokoisten rotujen pennuille kahdeksan viikon iästä alkaen.

Golden Eagle Holistic L&G Adult = suuri- ja jättiläisrotuisten aikuisten koirien luonnollinen ja holistinen täysravinto.

Golden Eagle Holistic L&G Puppy = nopeasti kasvaville suurille- ja jättirotuisten koirien pennuille.

Golden Eagle Holistic Puppy = kantavien narttujen sekä pentujen luonnollinen ja holistinen kuivaruoka.

Golden Eagle Holistic Power = erittäin aktiivisten ja/tai kantavien/astuvien koirien luonnollinen ja holistinen täysravinto, joka sopii myös pennuille.

Golden Eagle Holistic Senior = vanhenevien koirien luonnollinen ja holistinen kuivaruoka.

Yksiproteiiniset:

Golden Eagle Holistic Duck = aikuisille ja pennuille sopiva kuivaruoka.

Golden Eagle Holistic Lamb = aikuisille ja pennuille sopiva luonnollinen ja holistinen kuivaruoka.

Golden Eagle Holistic Salmon = aikuisille ja pennuille sopiva luonnollinen ja holistinen kuivaruoka. Suunniteltu koirille joiden turkki tarvitsee hieman parannusta, tai iho oireilee. Sopii erinomaisesti allergioista kärsiville ja kutiseville koirille.

Tästä pääset tutustumaan kaikkiin tuotteisiimme!