Golden Eagle -usein kysytyt kysymykset

Miksi minun kannattaisi syöttää koiralleni Golden Eagle -ruokia?

Golden Eagle on ruokasarja, joka on kehitetty tukemaan lemmikkisi hyvinvointia mahdollisimman luonnollisesti. Golden Eagle ruoka sisältää aina korkealaatuisia proteiininlähteitä, hiilihydraatteina käytämme kokojyväviljoja, esimerkiksi perunaa tai bataattia, sekä muita lemmikkisi hyvinvointia tukevia lisäravinteita, kuten vitamiineja sekä hivenaineita. Ruokamme ei ikinä sisällä vehnää tai soijaa emmekä käytä ruoissamme kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Golden Eagle ruokasarjoista löytyy varmasti jokaiselle pennulle, aikuiselle ja vanhukselle jotain!

Mitä ruokaa suosittelette iäkkäille koirille?

Vanhemmille koirille suosittelemme Golden Eagle Holistic Health® Senior ruokaamme tai

Golden Eagle Grainfree Senior ruokaa.

Golden Eagle Holistic Health® Senior on vanhenevien koirien luonnollinen ja holistinen kuivaruoka, joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä, sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Vähemmän rasvaa, enemmän lihaproteiineja vanhenevan koiran erityistarpeisiin. Ei sisällä vehnää, soijaa eikä maissia.

Golden Eagle Grainfree Senior on viljaton täysravinto, joka sisältää kaikki vanhenevan koiran tarvitsemat ravintoaineet. Bonuksena tämä tuote on hypoallerginen. Tarkkaan valitut raaka-aineet, korkealaatuiset lohi ja taimen proteiinina ja bataatti hiilihydraatti lähteenä ovat erinomaisia raaka-aineita ruoka-aine herkkyyden tai allergian hoidossa ja välttämisessä. Suosituksena on ruokkia koiraa 4-8 viikkoa Senior Light Lohi & taimen (50 %), bataatti & parsa ruualla ja jos oireet häviävät jatka ruokintaa.

Mitä ruokaa suosittelette koiralle, joka kärsii ruoka-aineyliherkkyydestä?

Suosittelemme ruoka-aine yliherkkyyksistä kärsivälle koiralle Hypo-Allergenic -sarjan ruokiamme. Näistä on saatavilla kolme eri makua; Golden Eagle Hypo-Allergenic Duck & Potato, Golden Eagle Hypo-Allergenic Lamb & Rice, sekä Golden Eagle Hypo-Allergenic Salmon & Potato.

Golden Eagle Hypo-Allergenic Duck & Potato on kehitetty koirille, jotka kärsivät allergiaoireista tai ravintoaineherkkyyksistä. Suositellaan myös koirille, jotka kärsivät maksa- ja munuaissairauksista. Ruoka on täysin luonnollinen ja se sisältää prebiootteja (MOS ja FOS) sekä todistetusti tehokkaita probiootteja. Ruokaan on lisätty L’Karnitiinia ja betakaroteenia tukemaan aineenvaihduntaa. Golden Eagle Hypo-Allergenic Lamb & Rice on kehitetty koirille, jotka kärsivät allergiaoireista ja ruoka-aineherkkyyksistä. Suositellaan myös koirille, jotka kärsivät suolistohäiriöistä, kuten hiivatulehduksista, ripulista tai paksusuolentulehduksesta. Ruoka on täysin luonnollinen ja se sisältää prebiootteja (MOS ja FOS) sekä todistetusti tehokkaita probiootteja. Ruokaan on lisätty L’Karnitiinia ja betakaroteenia tukemaan aineenvaihduntaa. Golden Eagle Hypo-Allergenic Salmon & Potato on kehitetty koirille, jotka kärsivät allergioista tai ravintoaineherkkyyksistä. Suositellaan myös koirille, jotka kärsivät epilepsiasta, sokeritaudista tai sydän- ja/tai verenkierron sairauksista. Villistä lohesta saatavat erittäin korkeat DHA- ja EPA -rasvahappopitoisuudet yhdessä pre- ja probioottien kanssa tehostavat aineenvaihduntaa ja helpottavat sairauksien oireita. Ruoka on täysin luonnollinen ja se sisältää prebiootteja (MOS ja FOS) sekä todistetusti tehokkaita probiootteja. Ruokaan on lisätty L’Karnitiinia ja betakaroteenia tukemaan aineenvaihduntaa. Suosittelemme syöttämään näitä laatuja kolme kuukautta kerrallaan ja aina väliin yksi säkillinen Golden Eagle -Holistic sarjasta samoilla raaka-aineilla olevaa vaihtoehtoa, jotta koira varmasti saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet.

Haluaisin alkaa syöttämään koiralleni Golden Eaglea. Hän kuitenkin syö nyt toisen merkin ruokaa. Miten teen vaihdoksen?

Suosittelemme vaihtamaan Golden Eagle -ruokaan vähitellen, päivä kerrallaan pienentäen vanhan ruoan määrää ja lisäämällä Golden Eagle -ruoan määrää.

Mitä penturuokia Golden Eagle- ruokasarjasta löytyy?

Meiltä löytyy viittä erilaista ruokaa pennuille; Golden Eagle Holistic Health® Holistic Puppy, Golden Eagle Holistic Health® Large & Giant Breed Puppy, Golden Eagle Grainfree Puppy, Golden Eagle Super Premium Lamb & Rice/ Large & Giant Breed Puppy sekä Golden Eagle Super Premium Performance/Puppy.

Golden Eagle Holistic Health® Holistic Puppy on kantavien narttujen sekä pentujen luonnollinen ja holistinen kuivaruoka, joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Ei sisällä vehnää, soijaa eikä maissia.

Golden Eagle Holistic Health® Large & Giant Breed Puppy on luonnollinen ja holistinen täysravinto nopeasti kasvaville suuri- ja jättirotuisten koirien pennuille. Ruoka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Ei sisällä vehnää, soijaa eikä maissia.

Grain Free Puppy on viljaton sekä monipuolinen täysravinto emolle ja pennuille. Bonuksena tuote on hypoallerginen, sillä se ei sisällä viljaa ja sopii erinomaisesti roduille, joilla esiintyy ruoka-aineallergiaa. Ruoka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia– ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Ei sisällä vehnää, soijaa eikä maissia. Proteiininlähteitä ovat kana, kalkkuna ja lohi, hiilihydraatteina bataatti ja peruna, jotka ovat erinomaisia raaka-aineita ruoka-aine herkkyyden tai allergian välttämisessä.

Golden Eagle Super Premium Lamb&Rice/Large&Giant Breed Puppy on aikuisille koirille, sekä suuri- ja jättiläisrotuisten koirien pennuille tarkoitettu täysravinto, joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku-tai väriaineita. Proteiinilähteinä lammas, kana, lohi ja kananmuna ja ruoan lihapitoisuus vähintään 40 %.

Golden Eagle Super Premium Performance / Puppy on suunniteltu erittäin aktiivisille aikuisille koirille, sekä kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Proteiinilähteinä kana, lohi ja kananmuna ja ruoan lihapitoisuus vähintään 44 %.

Missä Golden Eagle valmistetaan?

Ruoka valmistetaan Englannissa ja suurin osa raaka-aineistamme tulee Englannista. Liha jota ruoissamme käytetään, ovat englantilaisilta perhemaatiloilta. Emme käytä tehotuontantoa ja raaka-aineemme ovat aina jäljitettävissä tuotantoprosessiin saakka.