Holistic Chicken Formula 26/15

Holistic Chicken Formula 26/15

Golden Eagle Holistic Chicken Formula sopii aikuisille sekä aktiivisille koirille, ja sitä voidaan käyttää myös pieni- ja keskikokoisten rotujen pennuille kahdeksan viikon iästä alkaen. Holistic Chicken sisältää useita lihaproteiinilähteitä takaamaan riittävän ja monipuolisen valkuaisen tarpeen.

Lue lisää »

Holistic Puppy Formula 28/17

Holistic Puppy Formula 28/17

Holistic Puppy Formula 28/17 on kantavien narttujen sekä pentujen luonnollinen ja holistinen kuivaruoka joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Lue lisää »

Holistic Large Breed Adult 24/14 Isorotuisille koirille

Holistic Large Breed Adult 24/14 isorotuisille koirille

Holistic Large Breed Adult 24/14 on suuri- ja jättiläisrotuisten aikuisten koirien luonnollinen ja holistinen täysravinto, joka sisältää valikoituja korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Lue lisää »

Holistic Large & Giant Breed Puppy 23/13

Holistic Large & Giant Breed Puppy 23/13

Holistic Large & Giant Breed Puppy 23/13 on luonnollinen ja holistinen täysravinto nopeasti kasvaville suurille- ja jättirotuisten koirien pennuille, joka sisältää valikoituja korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Lue lisää »

Holistic Power Formula 30/20

Holistic Power Formula 30/20

Holistic Power Formula 30/20 on erittäin aktiivisten ja/tai kantavien/astuvien koirien luonnollinen ja holistinen täysravinto, joka sopii myös pennuille. Täysravinto sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä, sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Lue lisää »

Holistic Senior Formula 26/11 vanhemmille koirille

Holistic Senior Formula 26/11 vanhemmille koirille

Holistic Senior Formula 26/11 on vanhenevien koirien luonnollinen ja holistinen kuivaruoka, joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä, sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.Holistic Senior Formula 26/11 sisältää vähemmän rasvaa ja enemmän lihaproteiineja vanhenevan koiran erityistarpeisiin.

Lue lisää »

Holistic Lamb Formula 22/15 Lammas & Riisi

Holistic Lamb Formula 22/15 Lammas & Riisi

Holistic Lamb Formula 22/15 Lammas & Riisi on aikuisille ja pennuille sopiva luonnollinen ja holistinen kuivaruoka joka sisältää valikoitua korkealaatuista lampaanlihaproteiinia, hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Lue lisää »

Holistic Duck Formula 22/13 Ankka & Kaurapuuro

Holistic Duck Formula 22/13 Ankka & Kaurapuuro

Golden Eagle Holistic Health® Duck with Oatmeal on aikuisille ja pennuille sopiva kuivaruoka, joka sisältää valikoitua korkealaatuista ankanlihaproteiinia ja hiilihydraattilähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Lue lisää »

Holistic Salmon Formula 22/12 Lohi & Kaurapuuro

Holistic Salmon Formula 22/12 Lohi & Kaurapuuro

Golden Eagle Holistic Salmon on suunniteltu koirille joiden turkki tarvitsee hieman parannusta, tai iho oireilee. Sopii erinomaisesti allergioista kärsiville ja kutiseville koirille, sekä epilepsiasta kärsiville. Lohemme tulee Atlantin syvistä vesistä ja on säilötty luonnollisilla vitamiineilla.

Lue lisää »

Hypo Duck

Hypo-allergenic Duck & Potato 26/12 – Ankka & Peruna – viljaton

Kehitetty koirille, jotka kärsivät allergiaoireista tai ravintoaineherkkyyksistä. Suositellaan myös maksa- ja munuaissairauksista kärsiville.

Lue lisää »

Hypo Lamb

Hypo-allergenic Lamb & Rice 22/12 – Puhdas Lammas & Riisi

Kehitetty koirille, jotka kärsivät allergiaoireista ja ruoka-aineyliherkkyyksistä. Suositellaan myös koirille, jotka kärsivät suolistohäiriöistä, kuten hiivatulehduksista, ripulista tai paksusuolentulehduksesta.

Lue lisää »

Hypo Salmon

Hypo-allergenic Salmon & Potato 26/12 – Lohi & Peruna – viljaton

Kehitetty koirille, jotka kärsivät allergioista tai ravintoaineherkkyyksistä. Suositellaan myös koirille, jotka kärsivät epilepsiasta, sokeritaudista tai sydän- ja/tai verenkierron sairauksista. Villistä lohesta saatavat erittäin korkeat DHA- ja EPA -rasvahappopitoisuudet yhdessä pre- ja probiottien kanssa tehostavat aineenvaihduntaa ja helpottavat sairauksien oireita.

Lue lisää »

Wild

Wild Formula 34/17 Tuore Peura, Silli ja Kani - Viljaton

Golden Eagle Wild Formula on valmistettu tuoreesta peurasta, sillistä ja kanista. Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista laadukkaista lihoista valmistettua ruokaa. Ruuassa käytetyt peura ja kani ovat kasvaneet Englannissa vapaina, ruoka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla.

Lue lisää »

Ocean

Ocean Formula 33/16 Tuore Lohi, Kirjolohi ja Silli - Viljaton

Golden Eagle Ocean Formula on valmistettu tuoreesta lohesta, kirjolohesta ja sillistä. Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista, laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, joka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla.

Lue lisää »

Farm

Farm Formula 35/18 Tuore Ankka ja Kalkkuna - Viljaton

Golden Eagle Farm Formula on valmistettu tuoreesta ankasta ja kalkkunasta. Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista laadukkaista lihoista valmistettua ruokaa. Ruuassa käytetyt ankka ja kalkkuna ovat kasvaneet Englannissa vapaina, ruoka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla.

Lue lisää »

 Super Premium Lamb&Rice

Super Premium Lamb&Rice

Golden Eagle Super Premium Lamb&Rice / Large&Giant Breed Puppy on aikuisille koirille, sekä suuri- ja jättiläisrotuisten pennuille tarkoitettu täysravinto, joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Lihapitoisuus yli 40 %.

Lue lisää »

Super Premium Adult 25/15

Super Premium Adult 25/15

Super Premium Adult 25/15 on täysravinto aktiivisille aikuisille koirille, sekä kaikkien rotujen pennuille. Täysravinto sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita, lihapitoisuus on yli 40 %.

Lue lisää »

Super Premium Performance/Puppy 30/20

Super Premium Performance/Puppy 30/20

Super Premium Performance/Puppy 30/20 on tarkoitettu erittäin aktiivisille aikuisille koirille, sekä kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Lue lisää »

Grainfree Senior

Senior Light Lohi & Taimen (50 %), Bataatti & Parsa - Viljaton- Täysravinto aikuisille koirille

 

Lue lisää »

Turkey Rice

Kalkkuna & Riisi 21/10 Täysravinto aikuisille koirille

 

Lue lisää »

Lamb Rice

Lammas & Riisi 20/10 Täysravinto aikuisille koirille

 

Lue lisää »

Puppy

Puppy Kana & Kalkkuna & Lohi (Lihaa 62 %) - Viljaton - Kaikkien rotujen pennuille

 

Lue lisää »

Turkey Sweet Potato

Kalkkuna & Bataatti (lihaa 52 %) – Viljaton - Aikuisille koirille

 

Lue lisää »

Lamb Sweet potato

Lammas & Bataatti & Minttu (lihaa 52 %) - Viljaton -Aikuisille koirille

 

Lue lisää »

Beef

PURE Beef 400 g

 

Lue lisää »

Pure Duck

PURE Duck 400 g

 

Lue lisää »

Pure Goose

PURE Goose 400 g

 

Lue lisää »

Pure Lamb

PURE Lamb 400 g

 

Lue lisää »

Miksi ruokkia Golden Eaglella?

Golden Eagle Holistic Health® lemmikin ruokien valmistuksessa käytetään ainoastaan tuoreita, luonnollisia ja ravinteikkaita raaka-aineita jokaisesta viidestä ravintoryhmästä.

Lue lisää »

Nutrigenomia ja ravintofilosofia

Nutraceuticals ovat terveyttä tukevia tai ylläpitäviä lisäravinteita. Tieteellinen tutkimus on kiistattomasti tuonut esille näiden lisäravinteiden aikaansaamat hyödyt.

Lue lisää »

Nutrigenomia

Golden Eagle Holistic Health™ reseptit perustuvat viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin. Näin pystymme valmistamaan ruokia, jotka ovat ravinteellisesti mahdollisimman täydellisiä.

Lue lisää »