Holistic Health® Adult Cat 32/21

Holistic Health® Adult Cat 32/21

Aikuisen normaaliaktiivisen kissan täysravinto. Sisältää ainutlaatuiset holistiset pre- ja probiootti-lisäravinteet BioHealth® ja LactoHealth®. Ei sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita.

Lue lisää »

Holistic Health® Kitten Cat 34/22

Holistic Health® Kitten Cat 34/22

Kissanpentujen sekä kantavien ja imettävien narttujen täysravinto. Sisältää ainutlaatuiset holistiset pre- ja probiootti -lisäravinteet BioHealth® ja LactoHealth®. Ei sisällä keinotekoisia maku-, väri tai säilöntäaineita.

Lue lisää »

Holistic Sensitive Cat Viljaton 43/19  – yli 85 % kanaa

Holistic Sensitive Cat Viljaton 43/19 – yli 85 % kanaa

Aikuisten normaaliaktiivisten ja herkkien kissojen viljaton täysravinto.Sisältää ainutlaatuise holistiset pre-ja probiootti-lisäravinteet BioHealth® ja Lactohealth®. Ei sisällä keinotekoisia maku-, väri tai säilöntäaineita.

Lue lisää »

Grainfree cat

Grainfree Cat ® Kalkkuna (60%), bataatti & karpalo - viljaton -Aikuisille kissoille

 

Lue lisää »

Miksi ruokkia Golden Eaglella?

Golden Eagle Holistic Health® lemmikin ruokien valmistuksessa käytetään ainoastaan tuoreita, luonnollisia ja ravinteikkaita raaka-aineita jokaisesta viidestä ravintoryhmästä.

Lue lisää »

Nutrigenomia ja ravintofilosofia

Nutraceuticals ovat terveyttä tukevia tai ylläpitäviä lisäravinteita. Tieteellinen tutkimus on kiistattomasti tuonut esille näiden lisäravinteiden aikaansaamat hyödyt.

Lue lisää »

Nutrigenomia

Golden Eagle Holistic Health™ reseptit perustuvat viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin. Näin pystymme valmistamaan ruokia, jotka ovat ravinteellisesti mahdollisimman täydellisiä.

Lue lisää »