Facebook

Miksi ruokkia Golden Eagle -ruualla?

Golden Eagle Holistic Health® -koiran- ja kissanruokien reseptit perustuvat viimeisimpään tutkimukseen eläinten terveydestä. Uusimmat genetiikan löydökset – varsinkin ns. epigenetiikan osalta – indikoivat kemikaalien ja/tai synteettisten aineiden tekevän tuhojaan lemmikkien terveydelle, sekä mahdollisesti aiheuttavan vaarallista DNA:n tuhoutumista. Kaikkien näiden vaikutusten eliminoimiseksi reseptimme on laadittu tukemaan elimistön toimintakykyä ja ylläpitämään terveyttä rajoittamalla näitä terveyttä uhkaavia vaikutuksia.

Käytetyt raaka-aineet on listattu selkeästi, kuten myös niiden vaikutukset ja hyödyt, sekä syyt, miksi ne on resepteihin valittu. Raaka-aineiden ryhmänimityksiä ei käytetä, vaan raaka-aineet on listattu selvästi erikseen. Myöskään epämääräisiä merkintöjä, kuten “EU-hyväksyttyjä” tai muita vastaavia merkintöjä, joista kuluttaja ei pysty selvittämään alkuperää, ei käytetä. Tuoteselosteista näkyy jokainen raaka-aine selkeästi, kertoen kuluttajalle luonnollisen holistisen ravinnon tiedot turvallisesti, ilman piilotettuja tai salattuja osia.

Golden Eagle Holistic Health® -lemmikinruoissa ei ole teurasjätteitä (by-products), ei mahdollisesti vaarallisia kemiallisia säilöntäaineita, kuten etoksikiinia, ei BHA- tai BHT -lisäaineita (muurahaishappoa), ei vehnää, ei soijaa tai keinotekoisia makuaineita, eikä väriaineita tai säilöntäaineita.

Atlannin lohen säännöllinen syöminen on loistava tapa saada tarvittavat Omega-3 -rasvahapot kehon käyttöön. Lohi maistuu hyvältä, ja yhdessä annoksessa on n. 2 grammaa Omega-3:a sisältäen n. 600 mg DHA:ta. Lohesta saadaan elintärkeitä ravintoaineita tukemaan terveyttä ja aivojen tehokasta toimintaa. Lohen syöminen pari kertaa viikossa tukee terveyttä, samoin kuin Golden Eagle Holistic Health™  tukee lemmikin terveyttä.

Golden Eagle Holistic Health® -sarjasta löytyy oikea ruoka lemmikin eri elämänvaiheisiin – ei ainoastaan terveille lemmikeille, vaan myös allergisille ja varsinkin perinnöllisille sairauksille altistuneille lemmikeille. Niillä lemmikeillä, jotka ovat perineet sairauksia, on suuri riski sairastua. Salaiset reseptimme ottavat huomioon näitä vaikutuksia, sillä puhtaat raaka-aineemme vähentävät ja rajoittavat vaikutuksia, jotka aiheutuvat aineenvaihdunnan ketjureaktioista, jotka saavat alkunsa kemikaaleista ja synteettisistä kehoon kuulumattomista aineista.

On helppo verrata Golden Eagle Holistic Health® -ruokia muihin ruokiin.Vertaamalla tuoteselosteita ja ravintosisältöä, on ilmiselvää, että Golden Eagle Holistic Health® on markkinoiden edistyksellisin terveyttä tukeva holistinen ruoka.

Terveyttä tukevat ruoat ihmisten ravintopyramidia seuraten
Terveellisten ravintoaineiden tasapaino Golden Eagle Holistic Health® -tuotteissa takaavat tasapainoisen ravinnonsaannin joka ruokintakerralla, joka päivä.

1. Proteiinit eli valkuaislähteet – Jokaisen Golden Eagle Holistic Health® -tuotteen perustana on korkealaatuinen, ihmisravinnoksi tarkoitettu proteiininlähde. Korkealaatuiset lihat, kuten kana, ankka, lohi, porsas ja lammas, antavat enemmän kuin pelkkää makua. Niistä saadaan kehon tarvitsemat rakennusaineet.

2. Kasvikset Golden Eagle Holistic Health® -tuotteissa käytetään porkkanaa, perunaa, herneitä ja tomaatteja. Näistä saadaan tärkeitä antioksidantteja, lähinnä A- ja C-vitamiineja, sekä hiilihydraatteja, kuituja ja tärkeitä hivenaineita. Koska kasvikset käytetään tuoreina, ovat ne myös tehokkaasti lemmikin hyödynnettävissä. Tuotteissa ei käytetä pakastettuja tai esikeitettyjä kasviksia, sillä näissä on todettu ravintoaineiden tuhoutumista.

3. Hedelmät – Tuoreista omenoista saadaan lisää tärkeitä antioksidantteja, sekä vitamiineja ja hivenaineita, jotka ovat erittäin tärkeitä terveyden ylläpitämiseen. Samoin karpalon ominaisuudet tekevät siitä loistavan antioksidanttien lähteen. Antioksidanttina C-vitamiini vaikuttaa solujen uusiutumisessa sekä haavojen parantumisessa. Kalium edistää hermolihaksiston kehittymistä, antioksidantti betakaroteeni ja A-vitamiini puolestaan auttavat näön ja hampaiden kehittymistä, luuston tasaista kasvua sekä vastustuskyvyn toimintaa tulehduksia vastaan.

4. Viljat – Jokainen Golden Eagle Holistic Health® -tuotteissa käytetty vilja on täysjyväviljaa. Täysjyväviljat ovat hyviä lähteitä B-vitamiineille, hiilihydraateille, raudalle, kuidulle ja seleenille.
Ohra – yhdessä ruskean ja valkoisen täysjyväriisin kanssa – tuo nopeaa energiaa lemmikin leikkeihin ja liikuntaan.

5. Rasvat ja öljyt – Rasvat ja öljyt tekevät ruoasta maistuvaa, ja niistä saadaan tarpeellisia Omega-3- ja Omega-6 -rasvahappoja. Rasvat ovat lähinnä pitkäaikaisenergiaa, mutta molemmat vaikuttavat myös turkin kuntoon, tuuheuteen ja kiiltoon.

Kaikkien yllä mainittujen lisäksi jokainen Golden Eagle Holistic Health -tuote sisältää oman ravinnelisämme; betakaroteenit, karnitiini, glukosamiini, kondroitiini, tauriini, prebiootit ja probiootit – ainutlaatuisena yhdistelmänä.

Tuotepakkauksissa on kuva jokaisesta tuotteeseen käytetystä raaka-aineesta, joista on helppo päätellä mitä tuote sisältää. Suosituksena Golden Eagle Holistic Health® -tuotteille on kokeilla niitä 60 päivää, jotta tuotteen parhaat ominaisuudet myös näkyvät lemmikissä.

 

Miksi ruokkia Golden Eaglella?

Golden Eagle Holistic Health® lemmikin ruokien valmistuksessa käytetään ainoastaan tuoreita, luonnollisia ja ravinteikkaita raaka-aineita jokaisesta viidestä ravintoryhmästä.

Lue lisää »

Nutrigenomia ja ravintofilosofia

Golden Eagle Holistic Health™ reseptit perustuvat viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin. Näin pystymme valmistamaan ruokia, jotka ovat ravinteellisesti mahdollisimman täydellisiä.

Lue lisää »

Nutraceuticals

Nutraceuticals ovat terveyttä tukevia tai ylläpitäviä lisäravinteita. Tieteellinen tutkimus on kiistattomasti tuonut esille näiden lisäravinteiden aikaansaamat hyödyt.

Lue lisää »