Facebook

Artikkelit

Nutraceuticals

Nutraceuticals ovat terveyttä tukevia tai ylläpitäviä lisäravinteita. Tieteellinen tutkimus on kiistattomasti tuonut esille näiden lisäravinteiden terveyttä tukevia toimintoja. Viranomaisten on vaikea seurata tieteellisen tutkimuksen nopeaa kehitystä, mutta Golden Eagle on jo ravintoa valmistettaessa ottanut tutkimustulokset huomioon.

Nutrigenomia ja ravintofilosofia

Golden Eagle Holistic Health® reseptit perustuvat viimeisimpään tieteelliseen tutkimukseen, valmistaa ruokia, jotka ovat ravinteellisesti mahdollisimman täydellisiä ja pyrkivät suojaamaan lemmikkiä kaikilta mahdollisilta negatiivisilta vaikutuksilta, ovat ne sitten ympäristötekijöitä tai geneettisiä. Tämä on ravinnon tulevaisuutta joka perustuu nutrigenomiaan.

Miksi ruokkia Golden Eagle -ruualla?

Golden Eagle Holistic Health® -lemmikinruokien valmistuksessa käytetään ainoastaan tuoreita, luonnollisia ja ravinteikkaita raaka-aineita kaikista viidestä ravintoryhmästä. Golden Eagle Holistic Health®:n ainutlaatuinen keittomenetelmä moderneimmalla laitteistolla takaa ruokien vertaansa vailla olevat, terveyttä tukevat, ravinteelliset vaikutukset.

 

Miksi ruokkia Golden Eaglella?

Golden Eagle Holistic Health® lemmikin ruokien valmistuksessa käytetään ainoastaan tuoreita, luonnollisia ja ravinteikkaita raaka-aineita jokaisesta viidestä ravintoryhmästä.

Lue lisää »

Nutrigenomia ja ravintofilosofia

Golden Eagle Holistic Health™ reseptit perustuvat viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin. Näin pystymme valmistamaan ruokia, jotka ovat ravinteellisesti mahdollisimman täydellisiä.

Lue lisää »

Nutraceuticals

Nutraceuticals ovat terveyttä tukevia tai ylläpitäviä lisäravinteita. Tieteellinen tutkimus on kiistattomasti tuonut esille näiden lisäravinteiden aikaansaamat hyödyt.

Lue lisää »